Nemzetközi tengeri

Nemzetközi tengeri

Nemzetközi tengeri

A nemzetközi tengeri hajóvezetői tanfolyam elvégzése után a megszerzett jogosítvánnyal bármilyen hajót vezethetsz egészen 30 tonnáig!

Szeretnél vitorlás, vagy motoros hajót vezetni és eltölteni egy felejthetetlen nyaralást az Adrián vagy Europa összes belvizén? Semmi akadálya, könnyebb, mint gondolnád!
Baka Béla vagyok yacht master-instruktor, a horvát Tengerügyi Minisztériumban regisztrált oktató és vizsgabiztosa. A hajóvezetői tanfolyamot 15 éve én vezetem és a vizsgán is jelen vagyok, ahol az anyanyelveden válaszolhatsz a vizsgakérdésekre.
Gyere el motoros és vitorlás hajóvezetői tanfolyamaink egyikére, s lehetőséged lesz az Adrián, a Dunán vagy más tengereken, folyókon hajót vezetni Európa szerte. A nálunk szerezhető hajóvezetői engedélyek közül, kiválaszthatod azt a tanfolyamot, ami számodra a legmegfelelőbb.

Ha van már hajóvezetői engedélyed, de nincs meg még a megfelelő gyakorlatod akkor gyere el egy Vitorlás-motoros manőver tréningünkre, hogy a profi kapitányaink átadhassák több éves tapasztalataikat, ahol megtanulod a hajóvezetés trükkjeit és lesz elég tapasztalatod a ki-be kötéshez és a vitorlák kezeléséhez . Manőver tréningjeink által, olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amivel már nyugodtan tudsz egyedül is bérelni egy hajót hajóskapitányként.

Közel 2500 bérelhető vitorlás-motoros charter kínálatunkból, ki tudod választani a neked legmegfelelőbb hajót. Kiválasztáskor illetve a bérlés ideje alatt is mindent megteszünk, hogy a lehető legelégedettebb legyél a hajóbérléseddel. A hajóbérlést intézzük Neked. A teendőd csak annyi, hogy összeszedd a barátaidat és irány a tenger!

Kövessen minket!

Back to Top